اشتغال و فعالیت زنان- 12 ص
فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد.
بعد از پرداخت، همان لحظه می توانید فایل را دانلود بفرمایید.
فهرست مطالب
مقدمه
چکیده
مروری بر مطالعات انجام شده
پیشینه تحقیق
ضرورت
فرضیه تحقیق
متغیرها
تعریف اصطلاحات
1- مادران شاغل
2- رشد اجتماعی
تعریف عملیاتی مفاهیم
تأثیر اشتغال زنان بر فرزندان
پیامدهای مثبت اشتغال
پیامدهای منفی اشتغال زنان
نتایج
تأثیر انگیزش بر رفتار شغلی زنان
منابع
مقدمه
اشتغال از نظر لغوی به معنای پرداختی به کار و سرگرم شدن به فعالیتی گفته می شود و در اصطلاح امروز اشتغال فعالیتی است متشکل از اعمال قوه فکری یا دستی که در برابر آن فرد حقوق و کسب خود را دریافت می کند .
چکیده
اشتغال و فعالیت از مهمترین مسائلی است که اسلام برای آن اهمیت قائل شده و از بزرگان این روایت زیادی نقل شده که بیانگر ارزش دادن به این مسئله می باشد و تلاش و فعالیت مختص به قشر خاصی نیست و همانطورکه مردان باید به این مورد توجه کنند زنان نیز که نیمی از جمعیت انسانی را تشکیل می دهند باید متوجه این مطلب باشند چرا که فعالیت انسانها را از بیهودگی و هرزه بودن نجات داده و نشاط و شادابی و سعادتمندی را به دنبال خود می آورد . با یادآوری این نکته باید متذکر شد که زنان در این زمینه ضمن حفظ هویت واقعی در زمینه خطیر خود در دو نقش همسری و مادری می توانند گام های موثری در محیط خانه و اجتماع گذارند .
اشتغال زنان دارای پیامدهای مختلفی نیز می باشد که چه در محیط خانواده و اثراتش بر فرزندان و بر تحصیل آنان و چه بر بهداشت خانواده و میزان ازدواج می تواند مورد بررسی قرار گیرد .
منابع
- سید محمد جواد غروی، مبانی حقوق در اسلام، 1373، نشر جهاد دانشگاهی، اصفهان، فصل پنجم:بیعت پیامبر با زنان، صفحه 267
- محسنینیا، ناصر و فاطمه داشن. «زن از دیدگاه ملک الشعرا بهار و معروف الرصافی». ادب و زبان فارسی، ش. -۲۳ (۱۳۸۸): ۲۸۳–۲۹۸. بازبینیشده در ۲۰۱۶-۱۲-۲۴.