تحقیق اقتصاد- 20 صفحه
((فایل docx و قابل ویرایش می باشد.))
بعد از پرداخت به راحتی همان لحظه می توانید آن را دانلود کنید.
تحقیق اقتصاد- اقتصاد افغانستان در تصرف الیگارشی (حکومت گروه اندک )
Afghanistan's economy under oligarchy (small group government)
(((( تحقیق های سایت حاصل زحمت محققین سایت می باشد و اینترنتی نیست.)))
چکیده:
دیدبان شفافیت افغانستان، در اکتوبر 2005 م توسط لورینزو دیلیگیس ویما ترابی ایجاد گردید و تا سال 2006 م به عنوان یک نهاد جامعه مدنی مستقل، بروز نمود. هدف این ایجاد نهاد، بوجود آمدن یک نقطه قابل اتکا در راستای تفهیم، تحلیل و عمل در راستای شفافیت، حسابدهی و امور ضد فساد میباشد هدف دیدنبان شفافیت افغانستان، عبارت است از برملا سازی فساد از طریق افزایش شفافیت، امانتداری و حسابدهی در افغانستان، با استفاده از تحقیق و پالیسی محوری، انکشاف وسایل تربیه و تسهیل دیالوگ و پالیسی. همچنان افغانستان با عواید داخلی سرانه 528 دالر در سالهای 2010-2011، مقام 172 در میان 187 کشور را در فهرست انکشاف انسانی سازمان ملل متحد از آن خود کرده است. در سال 2001 بدینسو، تقریباً 30 ملیارد دالر پول بعنوان کمک و 243 ملیارد دالر بخاطر نیروهای کمکی بین المللی (آیساف) به مصرف رسیده است. اقتصاد کشور افغانستان بشدت در انحصار زورمندان درآمده و بازار توسط عده محدودی از الیگارشی که در تعیین قیمتها در مارکیت قدرت فوقالعاده دارند، اداره میشود. به اساس یافتههای گزارش دیده بان شفافیت، اگر یک فرد مقتدر به یکی از تجارتها در افغانستان وارد گردد، رقیبان کم قدرت، بشکل داوطبانه بازار را ترک میکند و یا مجبور به بستن تجارت خود میشوند یما ترابی، رئیس اجرایوی دیدبان شفافیت افغانستان چنین بیان مینماید «راپور این را نشان میدهد که مرز بین سیاست، زور و اقتصاد تقریباً نامرعی شده است، یعنی افرادی و خانوادههایی را که شما یک طرف مییابید در طرف دیگر هم یابید». این مسأله برای اقتصادی افغانستان خطرنکا دانسته شده است تاجران متوسط و کوچک این را درک میکنند که رقابت با یک زورمند تلاشی بیهوده است نف و گاز، تیل، بخش ساختمانی و لوژیستیکی، مواد غذایی، ادویه و دیگر مواد اولیه از جمله بخشهایی اند که در انحصار الیگارشی قرار دارد و علت عمده آن سیاستهای غلط حکومت بشمار میرود.
فهرست مطالب :
چکیده
مقدمه
افراد مقتدر و اقتصاد سیاسی در افغانستان
تبدیل شدن به نخبه اقتصادی
منطق قراردادهای غیر منطقی
فراتر از پول بینالمللی
پیش بردن کاروبارها
راههای شکوفایی اقتصاد کشور افغانستان
عواقب انکشاف اقتصادی و دولت سازی
الیگارشی اقتصاد افغانستان را در انحصار دارند
حکومت باید اقتصاد افغانستان را از چنگ الیگارشی نجات دهد
نتیجه گیری
منابع و مآخذ
منابع و مآخذ
کرمر سی (2008م) از آغاز جنگ تا کار صلح، کار و بازار کار، پیوو و کوپر، صلح از چه کسی؟ دید منتقدانه به اقتصادی سیاسی در راستای ایجاد صلح، بریتانیا، پرگلیف مکملان.
ماک گنتی آر (2010م). جنگسالاران و صلح لیبرال: دولت سازی در افغانستان، بحران، امنیت و انکشاف.
اوزردم ای و ای اچ صوفی زاده (2006م) اسکان با ثبات عودت کننده گان در دوره پس از طالبان در افغانستان، چالش های مرتبط با زمین، بحران، امنیت و انکشاف.
لیستر ایس و پین ای (2004). تجارت در قدرت: سیاست بازار آزاد در افغانستان، متن تشریحی: کابل AREU.
کرویسنت، اورل. (2002). Von der Transition zur defekten Demockratie, Wesbaden: Westdeutscher Verlag.
Dorronsoro, G. (1996). Afghanistan: des reseaux de solidarite aux espaces regionaux. In F. Jean, J-C., Rubin, Economie des guerres civiles. Paris: Hachette.
(Aurel Croissant, Von der Transition zur defekten Demockratie, Wiesbaden: Westdeutscher Verlag, 2002:56).
www.8am.f/index.php?option=com
www.managers-academy.com
www.da.azadiradio.cm
www.etillaatroz.com